Friss gluténmentes pékáru kiszállítással is

Házhoz szállítás

Tisztelt Érdeklődő!

Beindítottuk friss gluténmentes pékáru kiszállítását.

Vállaljuk friss gluténmentes pékáruk, gluténmentes szárazáruk és gluténmentes fagyasztott áruk kiszállítását az alábbi körzetekben:

Budapest VII. kerület, Budapest VIII. kerület, Budapest IX. kerület, Budapest X. kerület, Budapest XVIII. kerület, Budapest XIX. kerület, Budapest XX. kerület

A terjeszkedést folyamatosan tervezzük, az igényeknek megfelelően.

Ezen az oldalon kizárólag friss gluténmentes pékáruk megrendelésére van lehetőség, a gluténmentes szárazáruk, és gluténmentes fagyasztott termékek megrendeléséhez kérjük válassza http://webaruhaz.dietabc.hu oldalunkat. Amennyiben kizárólag gluténmentes friss pékárut kíván rendelni azt nyugodtan megteheti jelen oldalunkon.

A kiszállítási díj a fenti területekre 1.000 Ft.

A megrendeléseket 2 munkanapon belül tudjuk kiszállítani, e-mailben vagy telefonon értesítjük a várható kiszállításról. Amennyiben sürgős kiszállítást igényelne arra 1.990 Ft-ért van lehetőség a fent megjelölt körzetekben a 12 óráig megrendelt termékeket frissen aznap kiszállítjuk.

A gluténmentes friss pékáru átvételének másik módja a személyes átvétel 1094 Budapest, Üllői út 149. szám alatti üzletünkben. Ennek nincs plusz költsége, ingyenes a megrendelés leadásához az adatokra, illetve egy regisztrációra van szükség.

Amennyiben Ön nem a fent megjelölt kerületekbe kéri a kiszállítást kérjük jelezze számunkra irányítószámának és e-mail címének megadásával:

Kérjük töltse ki

 

Megerősítés

1 Comment

  1. dr. Barabás-Szabó Emese dr. Barabás-Szabó Emese
    2017-02-03    

    Meg szeretném kérdezni, hogy Budapest XI. kerületbe szállítanak e?

    Köszönettel: Barabás-Szabó Emese

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.