Friss gluténmentes pékáru kiszállítással is

Házhoz szállítás

Tisztelt Érdeklődő!

Beindítottuk friss gluténmentes pékáru kiszállítását.

2015.07.22-től minden szerdán vállaljuk friss gluténmentes pékáruk, gluténmentes szárazáruk és gluténmentes fagyasztott áruk kiszállítását az alábbi körzetekben:

Budapest VII. kerület, Budapest VIII. kerület, Budapest IX. kerület, Budapest X. kerület, Budapest XIX. kerület, Budapest XX. kerület

A terjeszkedést folyamatosan tervezzük, az igényeknek megfelelően.

Ezen az oldalon kizárólag friss gluténmentes pékáruk megrendelésére van lehetőség, a gluténmentes szárazáruk, és gluténmentes fagyasztott termékek megrendeléséhez kérjük válassza http://webaruhaz.dietabc.hu oldalunkat. Amennyiben kizárólag gluténmentes friss pékárut kíván rendelni azt nyugodtan megteheti jelen oldalunkon.

A kiszállítási díj 790 Ft

A hétfőig beérkező megrendeléseket tudjuk azon a héten szerdai napon kiszállítani.

Amennyiben a szerdai naptól eltérő sürgős kiszállítást igényelne arra 1.990 Ft-ért van lehetőség a fent megjelölt körzetekben.

A gluténmentes friss pékáru átvételének másik módja a személyes átvétel 1094 Budapest, Üllői út 149. szám alatti üzletünkben. Ennek nincs plusz költsége, a megrendelés leadásához az adatokra, illetve egy regisztrációra van szükség.

Amennyiben Ön nem a fent megjelölt kerületekbe kéri a kiszállítást kérjük jelezze számunkra irányítószámának és e-mail címének megadásával ezen az oldalon: Gluténmentes pékség kiszállítás kérdőív

 

1 Comment

  1. dr. Barabás-Szabó Emese dr. Barabás-Szabó Emese
    2017-02-03    

    Meg szeretném kérdezni, hogy Budapest XI. kerületbe szállítanak e?

    Köszönettel: Barabás-Szabó Emese

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.